Posts in tur

Jippijei

Ingrid Riddervold arrangerer give-away på bloggen sin, og da har jeg jo ikke annet valg enn å være med. Se på alt det fine som gis bort. Jeg har sett litt ekstra på kartonglommebøkene hver gang jeg har gått forbi Pryd på Bakklandet på vei til jobb, men så langt har det ikke blitt noe handling. Bloggen hennes er også en av dem jeg er innom jevnlig, og inspirasjon er nærmest garantert her. Fargene, snittene og kombinasjonene viser at dama har peiling!

Kanskje det er noe slikt jeg også vil bli når jeg er ferdig utdannet. Bli med i et lite butikkollektiv, lage fine ting og selge dem til fine mennesker. Jeg hadde aldeles ikke sett mørkt på en sånn fremtid. Hvis jeg greier å designe noe helt fantastisk populært som jeg får royalties fra resten av livet så greier jeg kanskje å bekjempe studielånet også.

Når jeg etterhvert får redigert bilder blir det et snasent innlegg om hva man bør gjøre i Riga også, for der har jeg nemlig vært fra mandag til fredag denne uka. Riga seilte lætth inn på lista over byer jeg gjerne drar tilbake til flere ganger. Fra før er London, Edinburgh, Wien og Praha på den lista, og jeg venter på anledning til å finne ut om Amsterdam, Paris og Berlin er noe å samle på.