Posts in telefondagbok

Mai og juni.

Det har vært ganske så tynt med blogginga i det siste, og som et plaster på såret presenterer jeg herved de siste par månedene fra telefonen min.

 

Den siste tida i Edinburgh leste jeg til statistikkeksamen og var egentlig ikke veldig fornøyd med det. Heldigvis var det sol innimellom og da kunne jeg sitte alt for lenge i bakgården med strikketøy og Stephen King som leser lydbok. Oppi lesetraumet fikk jeg også besøk og vi gikk opp på Arthur’s Seat og beundret havet av gorse på veien opp og ned.

 

17. mai tog rakk jeg å se, men ikke gå i. Siste kveld ut med klassen min ble jeg påspandert shot på lokal vodkabar. Overraskende god og frøktelig sterk.

 

Mot slutten av mai pakket jeg sammen alle tingene mine og fikk det til å bli maks 3 kolli. Det blåste frisk bris og toget ble dermed innstilt, men etter å ha endret flybillett og kjøpt meg bussbillett kom jeg endelig til Gatwick på en torsdag. Engelsk frokost og engelsk vitenskapsblad og krølling i en stol fikk ventetida til å gå.

 

Tilbake i Trondheim leste jeg meg ferdig på eksamen og skrev alt jeg ikke kunne på en gul lapp. Feira som seg hør og bør etter endt eksamen og synes det var veldig stas med det trønderske lyset når jeg var på vei hjem igjen på natta.

 

Jeg begynte å svinge malekosten på kjøkkenet og innså at det hadde ikke vært så veldig hvitt tidligere. Mens malinga tørka dro jeg til Hitra og farmor, som har en ganske så avslappet katt.

 

På Hitra var det også en hund som kunne luftes, og vi to gikk opp til toppen og skrev oss inn i boka. Vel hjemme i Trondheim igjen ryddet jeg fram gulvet i leiligheten min og belønnet meg selv med en episode med X-Files (og lata som om jeg hadde en 40″).

 

i Trondheim finnes det også hunder, og denne fikk være med på den tradisjonelle søndagskaffen. Påfølgende mandag kom tidenes nest beste Zeldaspill i posten, og leilighetsryddingen fikk passe seg selv ei stund.

 

Været kjørte tradisjonell trøndersommer, og den lille hunden syntes det var best å ligge inne under dyna. Seinere hadde hunden dratt hjem, det var sol igjen og jeg forbedret vinopplevelsen i middagsselskap.

 

Jeg fikk etterlengtet ny symaskin i posten, men før jeg kom meg gjennom bruksanvisninga var det på tide å dra på Røros og hyttetur. Napoleonskake i sola er aldeles ikke feil.

 

På hytta fant jeg igjen fram nålebindingsnåla og et par votter ble resultatet. Vel hjemme igjen var det på tide å bli kjent med ny symaskin, og et av de første prosjektene ut er en gammel kjole som etterhvert skal bli et nytt skjørt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En tur inn til byen på jakt etter passende sytråd resulterte også i det som Gina Tricot kaller skjørt, men som jeg kaller underskjørt. Billig var det også.