Posts in designressurser

Søndagshjelp: Flipping Typical

Skjermbilde 2013-05-12 kl. 17.03.56 Skjermbilde 2013-05-12 kl. 17.04.31

 

Skjermbilde 2013-05-12 kl. 17.12.10
Noen ganger er det ikke så greit å finne riktig skrifttype eller gråfarge eller begge deler. Førstnevnte kan Flipping Typical hjelpe deg med. Via noe magi jeg ikke kjenner til så henter den inn alle skrifttypene du har installert på maskina og så kan du skrive ønsket overskrift eller lignende som du ønsker å teste ut og hey presto! Blir det best med Brandon Grotesque eller Futura eller kanskje Papyrus (hint: aldri Papyrus).

Uansett går det veldig mye kjappere enn andre metoder jeg har prøvd.

 

Søndagshjelp: Apple-mockups fra Pixeden

iMac1_gr

Jeg lærer mye av å se på andre som vet hva de holder på med, og av andre har jeg lært at når man skal presentere noe man har gjort på en skjerm så er det Apple som gjelder, og gjerne iMac. Og fordi jeg ikke vil bryte noen regler så har jeg også presentert mitt siste prosjekt på en iMac. Ikke at jeg selv eier en iMac, men tænk dæ læll som vi sier her i bartebyen.

Det som er så greit med å følge reglene er at det finnes mye fint i verktøy som hjelper til underveis. Denne iMac’en er et resultat av en template som jeg fant hos Pixeden, som tilbyr diverse web- og designressurser. Selvfølgelig og som fortjent så tar de seg betalt for det meste av innholdet sitt, men en del ting er gratis og det er ikke sekunda vare det heller. God template som var enkel å bruke og som ga ønsket resultat uten at jeg måtte tweake noe som helst. Glimmers!

Stikk innom portfolioen min for å lese mer om De siste dager