iMac1_gr

Jeg lærer mye av å se på andre som vet hva de holder på med, og av andre har jeg lært at når man skal presentere noe man har gjort på en skjerm så er det Apple som gjelder, og gjerne iMac. Og fordi jeg ikke vil bryte noen regler så har jeg også presentert mitt siste prosjekt på en iMac. Ikke at jeg selv eier en iMac, men tænk dæ læll som vi sier her i bartebyen.

Det som er så greit med å følge reglene er at det finnes mye fint i verktøy som hjelper til underveis. Denne iMac’en er et resultat av en template som jeg fant hos Pixeden, som tilbyr diverse web- og designressurser. Selvfølgelig og som fortjent så tar de seg betalt for det meste av innholdet sitt, men en del ting er gratis og det er ikke sekunda vare det heller. God template som var enkel å bruke og som ga ønsket resultat uten at jeg måtte tweake noe som helst. Glimmers!

Stikk innom portfolioen min for å lese mer om De siste dager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>