Litt ynkelig når det bare henger på en dør, men veldig fint på altså, kors på halsen.

Jeg har tenkt på det ei stund og endelig har jeg fått hivd meg rundt og sydd to retroskjørt som til og med har blitt fotografert og parkert i butikken (og etter å ha strevd med å ta bilde av meg selv i speilet så skjønner jeg ikke hvordan rosabloggerne gidder å gjøre dette støtt og stadig). Det rødblomstrete skjørtet er et halvsirkelskjørt sydd av en pent brukt gardin, det prikkete er et helsirkelskjørt sydd av ny bomull.

Jeg bruker tyllunderskjørt under mine helsirkelskjørt i festligere lag for det er da de helt klart faller finest (og imponerer mest). Slike skjørt kan du få på eBay og selv har jeg Malco Modes 578. Jeg har ikke kjøpt fra akkurat denne selgeren selv, men prisen og utvalget var fint og det går an å få sendt til Norge. Dette skjørtet er mitt og var duk i sitt tidligere liv.

Etter innkjøpet av ny symaskin har det blitt uendelig mye enklere å få til fine sømmer og det er akkurat dette som gjør at jeg endelig synes at skjørtene mine blir fine nok til salg, både på innsiden og utsiden.

Og hva gjør man når man ikke har noen kleshenger som egner seg til å henge opp skjørt for fotosjut på? Improviserer selvsagt.

2 Responses to “50-tallsskjørt i butikken!”
 1. marthe

  For noen helt vannvittig fine skjørt! Oioi, slike skulle jeg gjerne klart å sy :) Bloggen din er kjempekoselig, jeg skal komme på besøk gjevnlig ser jeg :)

  Reply
  • Mari

   Takketakk og takk det samme. Bloggen din fikk plass på leselista med en gang :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>